1 Martie-Primavara-Renasterea naturii si a sufletului

primavara
1 Martie-Primavara-Renasterea naturii si a sufletului

primavara

Intotdeauna mi-a placut simbolismul, iar in ceea ce priveste anotimpurile, primavara m-a impresionat cel mai mult. S-ar putea sa fiu subiectiv, pentru ca sunt nascut in luna mai, luna asociata cu minunatele flori de cires.

Frumusetea renasterii naturii parca nu se compara cu nimic pe lumea asta. Nimic nu e mai frumos decat transformarea griului generalizat, in mii de culori vii, de jur imprejur, lumina soarelui care prinde din ce in ce mai multa putere. Pe de alta parte, pasarelele care parca ne trezesc, anuntandu-ne ca s-a terminat hibernarea, intr-un concert de veselie matinala.

Gingasia si fragilitatea ghioceilor ne aminteste sa lasam deoparte greutatea hainelor de pe noi si sa ne lasam sufletele sa renasca, sa revina din nou la viata, sa iasa in prim plan.

primavara

Mi se pare pare ca in fiecare primavara ni se acorda o noua sansa sa iesim din multitudinea gandurilor mai putin pozitive si sa stralucim in lumina soarelui, inconjurati de multitudinea culorilor vii ale naturii si sa lasam si sufletele noastre sa renasca, sa o ia de la capat, intr-un nou an, in care avem sansa sa reparam tot ce a fost gresit in anul precedent, sa fim mai buni, mai frumosi.

O prietena draga sufletului meu spunea luni:

„Îngerii ne spun sa credem si sa avem încredere in noi si in visele noastre. Este foarte important sa facem acest lucru ca sa putem sparge tiparele in care ne găsim foarte multi dintre noi, sa ne putem elibera de ceea ce ne blochează – e ca o Curatenie de primăvara.” Gabriela si Ingerii

Sa aveti o primavara minunata si sa renasteti in sufletele voastre, odata cu renasterea naturii!

Si martisorul  de 1 Martie:

primavara

The following two tabs change content below.
Categories: Ce spun Prietenii Etichete: , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: