Doctorul spune: „Discuta cu oameni destepti!”

Doctorul spune: „Discuta cu oameni destepti!”

oameni destepti

In tulbureala zilelor noastre, remarc in fiecare zi o crestere a unei forme de stres foarte  ciudate. Toata lumea o ia razna cumva, probabil datorita vremurilor acestea in care muncim doar pentru stat si pentru plata facturilor umflate cu nesat de monopolurile create in tara noastra. Exista totusi si oameni destepti!

Discut cu oameni din toate mediile socio-profesionale si constat acelasi lucru. Toata lumea pare cumva la capatul puterilor. Si toata lumea se plange! Privatii nu gasesc angajati competenti, angajatii sunt nemultumiti de salarii si conditiile de munca, tinerii absolventi, fara nici o experienta nu sunt de acord sa munceasca 9-5 pe de o parte, iar pe de alta parte fara 500 de euro nu s-ar angaja la nimic ??!!??

E adevarat ca in tot haosul asta cel mai mare aport negativ il are statul. Impozitare si birocratie prea mare, ┬áidioteniile alea de ajutoare sociale etc. …

Totusi,

Peste toate acestea, intalnesc totusi si oameni energici, motivati si pozitivi, oameni destepti. Veti spune: unde, cine sunt ei? Sunt oameni la fel ca noi, oameni care au inteles insa ca trebuie sa urmareasca partea plina a paharului si ca fericirea rezulta din acceptarea imperfectiunilor vietii! Mai concret, acesti oameni s-au tot lovit cu capul de pereti in incercarea de a atinge perfectiunea si au avut intelepciunea de a se opri. Ei au constientizat  faptul ca nimeni si nimic nu este perfect! Au lasat totul jos si au schimbat directia, lasand stacheta mai jos, regasind speranta, motivatia si bucuria vietii in munca si in viata privata. Acestia sunt oamenii destepti, in viziunea mea subiectiva, bineinteles.

Asadar, revenind la tema principala, intalnirea cu astfel de oameni este o binecuvantare si cel mai bun medicament, bio, pentru o reconsiderare si o resetare a modului de a vedea viata si munca!

E la moda foarte tare acum coachingul si trainningul pe dezvoltare personala, motivare etc, pe de alta parte terapiile de toate felurile: Reiki, Ingeri, Dragoni, Bowen, TethaHealing, NLP, Autohipnoza etc. E in regula, e un start bun, dar nu e de ajuns!!! Toate acestea duc la o singura concluzie ( sunt subiectiv, dar am trecut prin mare parte din ele): schimbarea vine doar din noi insine!!! Nici un factor extern nu ne va face mai buni, mai echilibrati, mai fericiti!!!

Concluzia:

Dupa toate experientele astea, am ajuns sa cer si parerea unui medic psiholog, iar acesta imi da o solutie practica, usoara si neasteptata.

Doctorul spune: „Discuta cu oameni foarte destepti si vei avea parte de cea mai frumoasa experienta si o shimbare totala a viziunii tale!!!”

O duminica plina de inspiratie! ­čÖé

The following two tabs change content below.
Categories: Antreprenoriat

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: