Scrisoare Deschisa prietenilor mei deveniti politicieni la Marasesti!

marasesti

Scrisoare Deschisa prietenilor mei deveniti politicieni la Marasesti!

Catre:       Chitic Valerica – Primar & Dragan Daniel- Director Azil Batrani

 

Note:

-Scrisoare redactata in calitate de Mediator Autorizat, dar mai ales de mandru fiu al orasului Marasesti si prieten al amandurora

-Respectand principiile Neutralitatii si al Impartialitatii

-Editata cu drag, cu intentie constructiva, nu contine judecati!

-Stiti ca nu dau 0.25 lei pe politica practicata in Romania

Motto:

„Fericit bărbatul, care n-a umblat în sfatul necredincioşilor şi în calea păcătoşilor nu a stat şi pe scaunul hulitorilor n-a şezut; Ci în legea Domnului e voia lui şi la legea Lui va cugeta ziua şi noaptea.” -extras din Psalmul 1 – Biblia 

Dragii mei,

Incep aceasta scrisoare deschisa reamintindu-va copilaria noastra deopotriva fericita si chinuita, petrecuta in mare parte pe terenul de sport al scolii generale numarul doi, mancand impreuna susan si zahar topit pe fund de lemn, cumparat de la…

De asemenea, va reamintesc faptul ca mai mult de 75% din generatia noastra a fost nevoita sa plece care  mai de care, sa-si castige traiul.

Va felicit ca ati devenit politicieni, in incercarea de a face ceva frumos cu orasul care ne-a crescut si care este un brand (nepromovat) istoric si inca detine „Mausoluel de la Marasesti”!

Dar,

Noua, celor plecati de acasa, din marasesti, ni se rupe sufletul vazandu-va implicati intr-o lupta a orgoliilor de atatia ani, cu consecinte negative asupra orasului. Amandoi sunteti oameni educati, orgoliul fiind o caracteristica a altei categorii!

Intreb si eu ca prostul: nu ar fi mai buna o asociere a inteligentelor voastre in scopuri constructive? Peste 4 ani, poate schimbati functiile, tot asa continuati?

Si am ajuns la intrebarea cheie, care ma roade tare:

De ce ne infometati parintii si bunicii care ne-au crescut si educat???

In acest razboi al orgoliilor, ne pedepsiti parintii si bunicii!!!

Poate ma intrebati cu ce drept ma bag, plecat fiind, eu si ceilalti din Italia, Spania, Anglia, USA…Dumnezeu cu mila!

Iubim orasul si oamenii care ne-au crescut si educat!!! Mai mult…contribuim direct la bugetul consolidat al orasului prin taxe si impozite locale pe proprietatile mostenite de la parintii si bunicii nostri. Contribuim indirect la economia orasului trimitand bani neamurilor de acolo, bani cheltuiti in afacerile locale (!!!!!).

Chiar e nevoie sa facem teledon, adica sa cersim altora sa ne hraneasca batranii singuri???

 

Inchei aceasta scrisoare ce are menirea si intentia constructiva pentru un dialog deschis intre voi, asigurandu-va totodata si de implicarea mea voluntara in orice actiune cu scop lucrativ, pe langa respectul si prietenia ce vi-o port!

Am acelasi numar de telefon, la care va voi raspunde prompt la orice apel constructiv! 🙂 0744.906.977 (poate s-a pierdut)

P.S. :

1. Rog pe toata lumea carea citeste aceasta scrisoare sa se abtina  de la comentarii injurioase de orice fel si sa inteleaga mesajul si apelul meu catre ceva constructiv si dialog, nu injuraturi!!! Multumesc celor ce se abtin si celor care vin cu ceva constructiv!

2. Acest mesaj nu are menirea de a va ofensa pe nici unul dintre voi, iar daca ati simtit asta, va rog sa ma iertati si sa depasiti repede orgoliul si injuraturile  destinate mie pentru aceasta fapta!!!

 

Cu respect, al vostru prieten si con-tzaran,

Sebi

marasesti

The following two tabs change content below.
Categories: Antreprenoriat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: